Uitnodiging Ladiesnight Uitnodiging Ladiesnight

Waar: Maranathakerk
Wanneer: donderdag 23 november
Hoe laat: inloop 19.30 uur met koffie/thee en……., aanvang 20.00 uur

Een tipje van de sluier:
Tony en Elizabeth Jordan hebben het voor elkaar – geweldige banen, een prachtige dochter én hun droomhuis. Maar schijn kan bedriegen. Hun wereld valt uit elkaar onder de druk van hun falend huwelijk. Terwijl Tony geniet van zijn succesvolle baan en met de verleiding speelt, wordt Elizabeth steeds verbitterder. Maar hun leven neemt een onverwachte wending wanneer Elizabeth een nieuwe klant, Miss Clara, ontmoet en ze een “war room” moet opzetten om te bidden voor haar gezin. Terwijl Elizabeth voor haar gezin vecht, komen Tony’s verborgen worstelingen aan het licht. Tony moet beslissen of hij met zijn gezin in het reine wil komen en of hij ervoor gaat zorgen dat Miss Clara’s overtuiging, dat overwinningen niet toevallig zijn, bewezen wordt. De bekroonde bedenkers van Fireproof en Courageous komen met WAR ROOM, een meeslepend drama met hartverwarmende humor. De film werd nummer één in Amerikaanse bioscopen en kreeg buitengewone commentaren van bezoekers van alle leeftijden.

Kom gezellig kijken!
Ook heel leuk om samen met je vriendin, zus, collega of buurvrouw te komen.

Vrouwenteam Woerden

“HEERE, waarom blijft U van verre staan? Waarom verbergt U zich in tijden van benauwdheid.”

Psalm 10:1

“God waar bent U? Waarom blijft U op afstand? Waarom verstopt U zich, juist als het moeilijk wordt?” Het zijn vragen van een psalmist van eeuwen geleden. Maar dezelfde vragen kunnen ook in 2018 zomaar boven komen. In Psalm 9 en 10 gaat het over onrecht dat de arme en onderdrukte wordt aangedaan door hoogmoedige, op zichzelf gerichte mensen. En nog steeds zijn er grote ego’s die anderen gebruiken om er zelf beter van te worden. Alsof er geen God is die zich om kwetsbare en weggedrukte mensen bekommert. Alsof mensen met macht en uitbuiters zomaar hun gang kunnen gaan.
Daar gaat de psalmdichter van schreeuwen. “Sta op HEERE God, hef Uw hand op, vergeet

Wijk Centrum-Oost: Zondag 15 april in de Petruskerk. Doopzitting op maandag 9 april om 20.30 uur in Het Baken. Graag van te voren aanmelden bij de scriba via

Wijken Noord en WestZondag 11 maart in de Petruskerk. Ouders die hun kind willen laten dopen kunnen contact opnemen met ds. Berkheij. Doopgesprek op maandagavond 5 maart om 20.00 uur, thuis bij de ouderling van dienst Anneke Smit-Dorrepaal, ’s-Gravensloot 134.

Het kerkblad 'Hervormd Woerden' kunt u hier online inzien of downloaden.